Stoch sa pri návrate po zranení pripomenul dvoma gólmi

NETKY.SK • 11 December 2014, 12:06 • 2 min
Stoch sa pri návrate po zranení pripomenul dvoma gólmi

AL AIN - Slovenský futbalista Miroslav Stoch zažil po trojtýždňovej pauze zavinenej zranením veľkolepý návrat na trávnik.

slovakia

left justify in out

V stredajšom stretnutí prispel dvoma gólmi k víťazstvu svojho Al Ain nad lídrom najvyššej súťaže v SAE Al Wahda. Al Ain za týmto klubom zaostáva o dva body, ale odohral o dva zápasy menej. Na konte má šesť výhier, dve remízy a jednu prehru.

 

"Čakal nás jeden z najdôležitejších zápasov. Vyšiel nám nad očakávania, podali sme najlepší výkon v sezóne," neskrýval spokojnosť 25-ročný krídelník a k zraneniu povedal: "Vlieklo sa to už dlhšie, mal som bolesti v zadnom stehennom svale. Špecialisti v Paríži diagnostikovali, že problém vychádza od chrbta. Ešte nie som úplne fit, ale cítil som zlepšenie a proti Al Wahde sme si nemohli dovoliť zaváhať," povedal slovenský reprezentant pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. 

 

"Obidve akcie mali podobný priebeh, zbehol som si po loptu do stredu a dostal výbornú prihrávku," opísal Stoch svoj piaty resp. šiesty súťažný presný zásah v SAE. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies