Stoch sa objavil vo vulgárnom videoklipe: Jeho život je vraj Popi*!

NETKY.SK • 22 Marec 2013, 13:38 • 2 min
Stoch sa objavil vo vulgárnom videoklipe: Jeho život je vraj Popi*!

BRATISLAVA - Slovenský krídelník Miroslav Stoch z tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul spoluúčinkuje vo videoklipe nitrianskeho rappera KajO (Kaidžas) k skladbe s názvom Popič. Toto slovo spieva ako refrén spoza volantu v uliciach Istanbulu, kde obrazový materiál nakrúcali. Na klip upozornili vo štvrtok viaceré turecké médiá krátko po tom, ako referovali o údajných osobných problémoch Stocha, intenzívnom nočnom živote a črtajúcom sa letnom odchode hráča do iného pôsobiska.

slovakia

left justify in out

Podľa komuniké zastupujúcej Football Service Agency je Stoch zvyknutý na rôzne špekulácie a dohady, ktoré sa týkajú jeho osoby, a sprvoti sa zdráhal reagovať, ale napokon sa rozhodol uviesť veci na pravú mieru. "Zarazil ho predovšetkým novinový titulok, podľa ktorého ho vraj ničí nočný život," uvádza sa na webe fsagency.eu pred stanoviskom stredopoliara: "Ak ma niekto niekde uvidel vonku, neznamená to ešte, že trpím nejakými osobnými problémami. Mrzí ma, že niektoré médiá si to takto nešťastne spojili. Už som si zvykol, že sa popíše všeličo, v Turecku obzvlášť. Strašne ma však mrzí, keď takéto veľakrát prifarbené alebo úplne nepravdivé informácie preberú doma na Slovensku a vytiahnu ich na mňa pomaly ako zbraň. Chcem verejne prehlásiť a všetkých ubezpečiť, že netrpím žiadnymi osobnými problémami. Neviem, či je to osobný problém, keď v ostatnom čase nedostávam toľko priestoru na ihrisku, na koľko som bol zvyknutý." 

Jeden z dvojice trénerov reprezentácie SR Stanislav Griga pre denník Šport, ktorý vyšiel 13. marca, k dôvodom absencie Stocha v nominácii na marcový asociačný termín okrem iného povedal: "Momentálne má aj osobné problémy. Keď si ich vyrieši, rozhodne má na to, aby sa k nám vrátil." 

Stoch skonštatoval: "Hoci v nominácii tentoraz nie som, chalanom určite budem aspoň na diaľku z Turecka držať palce. Možno to teraz bude pre mňa trochu zvláštne, keď nebudem môcť mužstvu osobne pomôcť, ale rešpektujem rozhodnutie trénerov a ich výber. Ako som už povedal, robím všetko pre to, aby som znovu získaval zápasovú prax vo svojom klube a tým pádom si - dúfam - aj vybojoval reprezentačnú pozvánku. Národný tím je moja srdcová záležitosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies