Stoch sa bráni: Nikoho som nenapadol

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 16:19 • 2 min
Stoch sa bráni: Nikoho som nenapadol

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch tvrdí, že nenapadol novinára, ako to uvádzajú niektoré turecké médiá. Dvadsaťtriročný krídelník tureckého klubu Fenerbahce Istanbul podľa informácií portálu spor.internethaber.com zaútočil na žurnalistu v jednom z istanbulských barov.

slovakia

left justify in out

"Keď som sa dozvedel, aké informácie sa šíria doma na Slovensku, zostal som v šoku," uviedol odchovanec nitrianskej futbalovej školy pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency a poskytol svoje vysvetlenie situácie: "Boli sme s partiou kamarátov na večeri a potom v bare. V renomovanom, do ktorého sa chodieva zabaviť veľa známych ľudí, a tým pádom aj novinárov, ktorí tieto osobnosti radi fotia. Nič proti tomu, veď máme dovolenky, a preto mi nič podobné nevadilo, prakticky sme tu na to zvyknutí. Pri odchode z podniku mi vadila arogancia jedného fotografa, ktorý si bez okolkov dovoľoval doslova tlačiť svoj fotoobjektív priamo na moju tvár. Keď sa to už nedalo zniesť, zastal som a opýtal som sa ho, prečo ma stále fotí takto zblízka. Určite som ho však nenapadol ani nič podobné, to by som si predsa nemohol dovoliť, tobôž v Istanbule, kde som na očiach aj vtedy, keď som zavretý v dome."

V médiách sa tiež objavili informácie, že o rýchlonohého krídelníka má záujem anglický klub FC Southampton. "Rád to poviem ešte raz, že Turecko aj mesto Istanbul sa mi veľmi páčia. Absolútne nie je pravda, že chcem odtiaľto preč, čo sa už tiež popísalo. Verte, že ak by to bolo len na mne, tak tu určite zostanem ešte dlho," doplnil Miroslav Stoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies