Stoch s tromi gólovými prihrávkami v prípravnom zápase

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 10:58 • 2 min
Stoch s tromi gólovými prihrávkami v prípravnom zápase

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch pomohol svojmu klubovému zamestnávateľovi Fenerbahce Istanbul tromi gólovými prihrávkami k víťazstvu 4:0 v prípravnom stretnutí s druholigovým tureckým Bolusporom.

slovakia

left justify in out

Pre "Fener", ktorý len vo štvrtok Športový arbitrážny súd (CAS) zbavil zákazu štartu v európskych pohároch počas nasledujúcich dvoch sezón za údajné ovplyvňovanie výsledkov zápasov v najvyššej domácej súťaži, to bol premiérový prípravný duel pred nadchádzajúcim ročníkom.

"Bol to zápas, v ktorom dostali všetci hráči priestor na 45 minút. Ja som nastúpil v druhopolčasovej jedenástke za stavu 1:0 pre nás a vďaka trom ďalším zásahom sme dosiahli presvedčivé a úplne zaslúžené víťazstvo. Som veľmi rád, že sa mi pri všetkých troch podarilo asistovať," povedal Stoch pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. 

Najbližšie sa mužstvo nového trénera Ersuna Yanala predstaví v Azerbajdžane, kde v nedeľu absolvuje priateľský duel s Lankaranom, no a následne ho už čaká prestížna generálka na 3. predkolo Ligy majstrov. "Budúcu stredu hráme posledné prípravné stretnutie doma proti PSV Eindhoven, čo bude určite veľmi dobrý zápas a pevne verím, že nás príde povzbudiť plný štadión. Potom sa už budeme koncentrovať na prvé meranie síl v Lige šampiónov, v ktorej nám žreb určil za súpera rakúsky Salzburg. Myslím si, že je to dosť náročný žreb, ale verím, že prvá konfrontácia na ihrisku súpera sa stane pre nás výhodou. Naše mužstvo má určite na postup," uzavrel 23-ročný odchovanec nitrianskej futbalovej školy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies