Stoch s prvým súťažným gólom za PAOK: Som rád, že to tam spadlo

NETKY.SK • 22 August 2013, 11:42 • 2 min
Stoch s prvým súťažným gólom za PAOK: Som rád, že to tam spadlo

GELSENKIRCHEN - Slovenský futbalista Miroslav Stoch sa excelentným gólom uviedol v prvom zápase play off Ligy majstrov 2013/2014 svojho tímu PAOK Solún na ihrisku nemeckého bundesligistu Schalke 04 Gelsenkirchen. Dvadsaťtriročný Slovák vyrovnal v 73. minúte zápasu na konečných 1:1 a pripísal si prvý súťažný presný zásah v drese nového zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Grécky tím prehrával v Gelsenkirchene od 32. minúty gólom Farfána, no o vyrovnanie sa postaral sedemnásť minút pred koncom práve Stoch. Solúnčania si tak pred odvetou v Grécku odniesli z Nemecka prijateľný výsledok 1:1. "Prvý polčas to z našej strany nebolo ono, nemali sme dobrú organizáciu hry. Na jednej strane sa súper zakaždým dostával do prečíslenia. Cez prestávku nám tréner vysvetlil niektoré veci a v druhom polčase to už bolo o niečom inom," povedal Stoch, ktorý z disciplinárnych dôvodov momentálne nefiguruje v kádri slovenskej reprezentácie, pre stránku jeho zastupujúcej spoločnosti Football Service Agency.

Stochova chvíľa prišla v 73. minúte, keď si pripísal nielen svoj prvý súťažný gól v drese PAOK-u, ale aj prvý presný zásah v aktuálnom ročníku Ligy majstrov. "Dostal som loptu a hodil som si ju na stred, nech mám čo najlepšiu pozíciu k streľbe. Ešte som sa pozrel na brankára a videl som, ako urobil pohyb smerom k bližšej tyči. Svoj pôvodný zámer som tak zmenil a vyskúšal som ho obstreliť k vzdialenejšej. Som nesmierne rád, že to tam spadlo, bol to pre nás dôležitý gól," opísal Stoch gólový moment.

Miroslav Stoch prišiel do gréckeho tímu PAOK Solún na ročné hosťovanie z Fenerbahce Istanbul. Odvetný zápas play off LM medzi PAOK Solún a Schalke 04 sa odohrá budúci týždeň v utorok o 20.45 h SELČ. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona