Stoch s Al-Ainom zvládli úvodné štvrťfinále ázijskej LM

NETKY.SK • 20 August 2014, 10:38 • 2 min
Stoch s Al-Ainom zvládli úvodné štvrťfinále ázijskej LM

AL-AIN - Futbalový klub zo Spojených arabských emirátov FC Al-Ain, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Miroslav Stoch, úspešne vstúpil do štvrťfinále ázijskej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Zlatka Daliča zvíťazili doma pred plným, vyše 25-tisícovým štadiónom nad saudskoarabským FC Al-Ittihad 2:0. Dvadsaťštyriročný odchovanec nitrianskeho futbalu hral do 73. minúty.

 

"Bol to síce zápas hore-dole, no myslím si, že sme boli celý čas lepším tímom. Sezóna sa ešte vlastne len rozbieha a my sme hneď dokázali urobiť výborný výsledok. Všetci si však uvedomujeme, že tých 2:0 je zatiaľ len polčasový stav," povedal Stoch pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. 

 

Odvetný zápas je na programe o necelý týždeň v utorok 26. augusta. "Verím, že ho zvládneme. Našou výhodou by mohlo byť aj to, že sa bude hrať bez divákov. Mal nás tam čakať 60-tisícový kotol," dodal Stoch, pre ktorého sa utorkovým štvrťfinále začal nový súťažný ročník. Ligová premiéra ho čaká 16. septembra, ešte predtým Al-Ain nastúpi v superpohári, kde ako úradujúci víťaz národného pohára vyzve majstra SAE Al-Ahli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies