Stoch predĺžil zmluvu s Fenerbahce, poslali ho na hosťovanie do FC Al-Ain

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:44 • 2 min
Stoch predĺžil zmluvu s Fenerbahce, poslali ho na hosťovanie do FC Al-Ain

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch odchádza na sezónne hosťovanie z Fenerbahce Istanbul do tímu zo Spojených arabských emirátov FC Al-Ain.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom turecká mutácia špecializovaného portálu goal.com s odvolaním sa na oficiálny web Feneru. Odchovanec nitrianskej futbalovej školy Stoch zároveň predĺžil zmluvu s Fenerbahce Istanbul do roku 2018.

 

Predchádzajúci kontrakt by vypršal v roku 2016. Dvadsaťštyriročný krídelník počas uplynulého ročníka bol na hosťovaní v gréckom PAOK-u Solún. Napriek relatívne nízkemu veku má za sebou množstvo úspechov. Okrem toho, že pravidelne reprezentuje SR na seniorskej úrovni, vo svojej zbierke má Anglický pohár FA Cup v drese FC Chelsea, ligové tituly z Holandska s FC Twente a Turecka s Fenerbahce Istanbul i ďalšie dva triumfy v národnom pohári v "krajine polmesiaca".

 

FC Al-Ain je 11-násobný šampión SAE, naposledy získal titul v sezóne 2012/2013. V roku 2003 triumfoval v ázijskej Lige majstrov. Momentálne je jeho trénerom Chorvát Zlatko Dalič a najväčšou hviezdou tímu ghanský útočník Asamoah Gyan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies