Stoch má dôvod na radosť, pokutu za neho zaplatí klub

NETKY.SK • 6 Október 2017, 14:15 • 2 min
Stoch má dôvod na radosť, pokutu za neho zaplatí klub

Praha - Český futbalový klub SK Slavia Praha zaplatí pokutu vo výške 40 tisíc českých korún za nevhodné pokriky slovenského stredopoliara Miroslava Stocha po septembrovom zápase MOL Cupu proti FK Fotbal Třinec.

slovakia

left justify in out

Slováka vyzval jeden z fanúšikov, aby slávistickému kotlu predkrikoval tradičnú ďakovačku. Stoch jej slová nepoznal a jeden z členov tvrdého jadra "zošívaných" mu našepkával chuligánsku verziu, ktorá obsahuje aj slovné spojenie "smrť Sparte". "Mrzí ma, čo sa stalo. Už sa to nedá zobrať naspäť. Keby to bolo z mojej hlavy a vedel by som, do čoho idem, tak by sa to určite nestalo," uviedol Stoch.

 

Disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie (LFA) napokon pokutovala nielen hráča, ale aj samotný klub. Ten však zaplatí celú čiastku aj za slovenského futbalistu. "Klub prevezme úhradu pokuty za hráča. Jeho vyjadrenie na disciplinárnom konaní a klubovom webe je jednoznačné," uviedol predseda predstavenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona