Stoch je v Solúne šťastný, chce odvádzať maximum

NETKY.SK • 16 September 2013, 12:23 • 2 min
Stoch je v Solúne šťastný, chce odvádzať maximum

SOLÚN - Slovenský futbalový stredopoliar Miroslav Stoch strelil od svojho augustového príchodu do gréckeho prvoligového klubu PAOK Solún štyri góly v súťažných dueloch a je ťahúňom tímu.

slovakia

left justify in out

Aj jeho zásluhou sa "čierno-bieli" nachádzajú po štyroch kolách s deviatimi bodmi na druhej pozícii v tabuľke najvyššej súťaže (skóre 9:4), pred nimi je len suverénny Olympiakos Pireus. "Nemôžem sľúbiť, že získame majstrovský titul. Zatiaľ sme vyhrali tri zápasy a dúfam, že budeme takto pokračovať až do konca," cituje oficiálna stránka PAOK-u slová 23-ročného odchovanca nitrianskej futbalovej školy pre televíznu stanicu Super BALL.

Stoch je v Solúne na ročnom hosťovaní z tureckého Fenerbahce Istanbul, v Grécku je momentálne spokojný a nevylučuje prípadné zotrvanie na Peloponézskom polostrove. "Na to je ešte skoro odpovedať, pretože sám neviem. Jediné, čo môžem teraz povedať je, že ak PAOK zaplatí odstupné, tak by som zostal. Sezóna je dlhá, uvidíme na konci. S Fenerbahce mám zmluvu na dva roky. V PAOK-u som šťastný," uviedol slovenský reprezentant. 

Zverencom známeho trénera Huuba Stevensa sa nepodarilo postúpiť do skupinovej fázy Ligy majstrov, v play-off stroskotali na hráčoch nemeckého Schalke 04. Namiesto toho sa predstavia v hlavnej fáze Európskej ligy UEFA 2013/2014, v L-skupine narazia na holandský Alkmaar, izraelský Maccabi Haifa a kazašský Šachťor Karaganda. "Dúfam, že sa dostaneme čo najďalej. Verím, že postúpime zo skupiny a potom sa môže stať hocičo. Ktovie," pokračoval Stoch, ktorého v minulej sezóne prenasledovali rôzne problémy. "Minulý ročník bol pre mňa náročný, neviem prečo. Teraz som šťastný, PAOK mi dáva nádej. Chcem odvádzať čo najlepšiu prácu a nesklamať," dodal úradujúci držiteľ Ceny Ferenca Puskása od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za najkrajší gól roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona