Stoch, Hološko a Lednický prispeli spolu na charitu

NETKY.SK • 29 December 2014, 14:05 • 2 min
Stoch, Hološko a Lednický prispeli spolu na charitu

NITRA - Slovenskí futbaloví reprezentanti Miroslav Stoch, Filip Hološko a ich agent zo zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency Milan Lednický dobročinne pomohli počas sviatkov sumou 6000 eur tým, ktorí to najviac potrebujú.

slovakia

left justify in out

Spomenuté trio (po minulé roky sa zapojili aj ďalší hráči, pozn.) bolo aj po šiesty raz garantom veľkej charitatívnej akcie Milé Vianoce, ktorá sa pod záštitou primátora mesta Nitra Jozefa Dvonča organizuje od roku 2009. Tentoraz prerozdelili finančné dary deviatim rodinám s ťažkým osudom. Všetko sa udialo priamo na hracej ploche počas halového turnaja MY Nitrianskych novín, na ktorom sa zúčastnilo 52 mužstiev. Na charitatívne účely prispeli Lednický a spol. za šesť rokov dovedna 65 000 eurami.

 

"Je to už celkom pekná suma. Verím, že v tom budeme pokračovať i naďalej, pretože ľudia by si mali navzájom pomáhať. Mňa i Filipa určite teší, že z akcie sa stala pekná tradícia, a to obzvlášť v čase Vianoc," citoval portál fsagency.eu slová 25-ročného krídelníka Miroslava Stocha, ktorý v súčasnosti pôsobí v Spojených arabských emirátoch v klube Al Ain. 

 

Jeho spoluhráč zo slovenskej reprezentácie Hološko chýbal v nitrianskej športovej hale pre klubové povinnosti v tureckom Rizespore. "Chcem pomáhať ľuďom. Do tejto akcie sa zapájam od samého začiatku, pred dvoma rokmi som tam zavítal aj osobne, pretože som bol nakrátko doma. Teraz však trávim Vianoce v Turecku. S ´Miňom´ a mojím manažérom Lednickým sme v spojení aj takto na diaľku, takže viem, komu sme pomohli aj tento rok. Verím, že tým ľuďom sme aspoň trochu pomohli," poznamenal 30-ročný útočník Filip Hološko. 

 

Manažér Milan Lednický je veľmi rád, že finančné dary, ktoré odovzdávajú hendikepovaným ľuďom na konci každého roka, dokážu aspoň čiastočne zlepšiť kvalitu ich života. "Videli sme to aj teraz v Nitre, že niektorí sa po pár rokoch majú o čosi lepšie. Ak to takto bude pokračovať, budeme veľmi radi," dodal Lednický. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies