Stoch by mal po zranení lýtka opäť začať s tréningom

NETKY.SK • 16 December 2013, 11:39 • 2 min
Stoch by mal po zranení lýtka opäť začať s tréningom

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch v službách PAOK-u Solún neodohral pre zranenie lýtka nedeľňajší duel 15. kola najvyššej gréckej súťaže na ihrisku Kalloni.

slovakia

left justify in out

PAOK aj bez Stocha zvíťazil 5:2. Zdravotnú indispozíciu si 24-ročný krídelník privodil vo štvrtkovom domácom stretnutí Európskej ligy UEFA proti holandskému Alkmaaru (2:2), v ktorom odohral 74 minút. "Ozvali sa mi bolesti v ľavom lýtku, ktoré sa navyše stupňovali, a preto som aj vynechal nasledujúce tréningy," uviedol odchovanec nitrianskej futbalovej školy pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. Od nového týždňa by mal bývalý hráč FC Chelsea či FC Twente začať s tréningom. "Myslím si, že v pondelok alebo utorok by som mal byť schopný naplno trénovať," dodal Miroslav Stoch.

PAOK Solún postúpil spoločne s Alkmaarom z L-skupiny EL UEFA a pri pondelkovom žrebe spozná svojho súpera pre jarné šestnásťfinále. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona