Stoch aj Hromada figurujú na súpiske Slavie, v utorok môžu nastúpiť

NETKY.SK • 15 August 2017, 09:38 • 2 min
Stoch aj Hromada figurujú na súpiske Slavie, v utorok môžu nastúpiť

Nikózia - Slovenský futbalista Miroslav Stoch figuruje od pondelňajšieho večera na súpiske Slavie Praha. Vďaka tomu smie v utorok nastúpiť v prvom zápase play off o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku cyperského APOEL Nikózia. Nominovaný je aj Jakub Hromada, slovenský reprezentant do 21 rokov cez víkend absolvoval po zranení kolena zápas za juniorku Slavie.

slovakia

left justify in out

Stoch sa cíti dobre a verí, že nastúpi od začiatku. "Fyzicky som úplne v poriadku. Dva mesiace trénujem, odohral som dosť prípravných zápasov, naposledy pred týždňom proti Cagliari. Nastúpil som na 75 minút. Dúfam, že som v pohode, natrénované mám," povedal Stoch pre server idnes.cz.

 

Dvadsaťsedemročný krídelník prestúpil do mužstva úradujúceho českého majstra minulý týždeň z tureckého Fenerbahce Istanbul. "S novým tímom som stihol dva tréningy v Prahe a tretí už tu na Cypre," dodal s tým, že verí v postup "zošívaných" do skupinovej fázy LM.

 

"Určite to nebude jednoduchý dvojzápas, to je jasné. APOEL je kvalitný súper, ale môže to byť päťdesiat na päťdesiat, šance sú vyrovnané. Rozhodnú maličkosti. Pevne verím, rovnako ako ostatní, že postúpime my," uzavrel Stoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies