Stipe Miocic si vypýtal titulový zápas priamo v octagone

NETKY.SK • 5 Január 2016, 15:55 • 2 min
Stipe Miocic si vypýtal titulový zápas priamo v octagone

LAS VEGAS - Miocicovi sa podarilo poraziť dobre rozbehnutého Arlovského, ktorý bol ašpirantom na vyzývateľa majstra v ťažkej váhe. Podarilo sa mu to suverénnym spôsobom, keď Arlovského vybavil za necelú minútu.

slovakia

left justify in out

 

Miocic bol po výhre taký nakopnutý, že ešte z octagonu "zahučal" na šéfa Whita a povedal mu "Teraz sa už chápeme?" Chorvátsky Američan takto naznačil, že by rád zápasil o titul. White nemal veľa možností. Z octagonu naňho kričal obrovský chlapík ktorý za necelú minútu zničil svojho súpera a bol plný adrenalínu a schopný všetkého, tak mu prikývol.

"Kto do čerta by mu povedal nie? Vyzeral ako blázon. Ani ma nenapadlo mu povedať nie. Áno, chápeme sa Stipe, chápeme!" Komentoval dianie White.

Ale, že s kým si o titul zmeria sily? Terajší majster Werdum sa chystá na obhajobu vo februári proti bývalému držiteľovi titulu Valasquezovi. Víťaz zápasu sa potom stretne s Chorvátom, ale na to si ešte pár mesiacov počkáme. Valasquez aj Verdum majú za posledné roky dosť málo zápasov, tak dúfajme, že tento rok sa Miosic dočká a bude zápasiť o vytúžený titul. Miocic je 33 ročný zápasník, ktorý ma na konte 14 výhier(10 krát ukončil zápas predčasne s KO) a 2 prehry . Trénuje v Strong Style Fight Team.

Krátke video k zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=tyOFrwMjGV4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies