Stipe Miocic konečne dostal zelenú

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:00 • 2 min
Stipe Miocic konečne dostal zelenú

LOS ANGELES - Veľa ľudí si myslelo, že Miocic nepatril medzi legitímnych vyzývateľov v ťažkej váhe UFC iba kvôli tomu, že jeho posledný zápas skončil prehrou. No to že prehral iba o pár bodov, a popri tom dal takú nakladačku jednému z najlepších zápasníkov v ťažkej váhe Juniorovi Dos Santosovi asi nikoho nezaujímalo. No na Fight Night 65 každému ukázal, že na to má. Po jeho výkone určite každý fanúšik UFC prikývne na to, že je to nebezpečný bojovník čo má veľkú šancu poraziť aj majstra v ťažkej váhe.

slovakia

left justify in out

Posledný zápas mal tento víkend proti Markovi Huntovi, ktorý od neho dostal takú bitku akú ešte vo svojej kariére nezažil. Zničil ho v stoji, zničil ho na zemi, jeho hlava spuchla na nespoznanie. Miocic ukázal krásny box, pekne vykrýval Huntove útoky ktoré zaváňali s KO, na zem ho dostal kedy len chcel, a tam ho nekompromisne zasypával s údermi. Koncom tretieho kola rozhodca skoro ukončil zápas. Hunt bol upozornený, že keď nebude vracať údery tak zápas ukončí.  Hunt udrel, no týmto dosiahol iba to, že ešte počas dvoch kôl dostával strašné bomby od rozbehnutého Miocica.

 

Nebolo  dôležité , že porazil Hunta, lebo ho porazili už viacerí. Hunt je bojovník s veľkým srdcom a s dobrými zápasmi. Dokázal držať tempo s najlepšími v tejto váhe, ako s Juniorom dos Santosom alebo s Fabríciom Werdumom, ale dôležité je ako ho porazil. Dominoval od prvého kola až po posledné, či v stoji alebo na zemi, kondične ešte asi nie je na úrovni majstra, ale ak bude napredovať týmto tempom ako doteraz tak naňho v ťažkej váhe čaká veľká budúcnosť. Miocic je po tomto zápase jednoznačný favorit na vyzývateľa v ťažkej váhe v UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies