Sting v júni vystúpi na Bratislavskom hrade

NETKY.SK • 14 December 2017, 12:37 • 2 min
Sting v júni vystúpi na Bratislavskom hrade

BRATISLAVA - Anglický hudobník a spevák Sting vystúpi v utorok 26. júna 2018 pod holým nebom na Západnej terase Bratislavského hradu.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatšesťročný muzikant sa podľa organizátorov na špeciálne priestory veľmi teší a plánuje predstaviť najväčšie hity.

 

Sting, vlastným menom Gordon Matthew Thomas Sumner, sa pohybuje na hudobnej scéne od začiatku 70. rokov. Spočiatku bol členom kapely The Police, s ktorou má na konte päť albumov. V júni 1985 uviedol na trh prvú sólovku The Dream Of The Blue Turtles.

 

Medzi jeho najväčšie sólové hity patria skladby ako Russians, Fragile, All This Time, If I Ever Lose My Faith In You, Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, When We Dance, Desert Rose (feat. Cheb Mami) či Brand New Day. S kapelou The Police nahral hity Roxanne, Message In A Bottle, Don't Stand So Close To Me, Every Little Thing She Does Is Magic alebo Every Breath You Take.

 

Sting je členom Skladateľskej siene slávy, Rock'n'rollovej siene slávy a má i hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Na konte má 16 cien Grammy, Zlatý Glóbus, cenu Primetime Emmy alebo štyri nominácie na Oscary.

Informácie pochádzajú od Lucie Sukovej z agentúry Vivien a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies