Sting: Moje deti nezdedia milióny

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 08:15 • 2 min
Sting: Moje deti nezdedia milióny

LONDÝN - Britský hudobník a herec Sting prezradil, že jeho deti zdedia len malú časť z jeho majetku v približnej hodnote 180 miliónov libier (v prepočte zhruba 225,7 milióna eur). Šesťdesiatdvaročný otec troch dcér a troch synov totiž plánuje väčšinu peňazí minúť.

slovakia

left justify in out

"Povedal som im, že veľa peňazí im nezanechám, pretože ich minieme. Máme veľa záväzkov. Určite im nechcem nechať zverenecké fondy, pretože by to bolo pre ne bremeno. Musia pracovať. Všetky moje deti to vedia a iba veľmi zriedka ma o niečo žiadajú, čo naozaj oceňujem. Samozrejme, ak by sa dostali do problémov, tak by som im pomohol, to som však nikdy nemusel urobiť. Majú pracovnú morálku, a preto chcú byť úspešní vlastnými zásluhami," vyhlásil Sting v rozhovore pre týždenník The Mail on Sunday. 

 

Sting, vlastným menom Gordon Matthew Thomas Sumner, sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 1977. Spočiatku bol členom kapely The Police, s ktorou má na konte päť albumov. Od roku 1985 pôsobí ako sólový interpret a dosiaľ vydal jedenásť štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom The Last Ship sa dostala do predaja vlani. Vo svojej zbierke má celkovo 16 cien Grammy, päť Brit Awards, dve Ivor Novello Awards, jednu Emmy, Zlatý glóbus a tri nominácie na Oscara. Na celom svete predal viac ako 100 miliónov kópií nahrávok. Je členom Skladateľskej siene slávy, Rock'n'rollovej siene slávy a má i svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Medzi jeho najväčšie sólové hity patria skladby ako Russians, Fragile, All This Time, If I Ever Lose My Faith in You, Englishman In New York, Why Should I Cry For You?, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, When We Dance, Desert Rose či Brand New Day. S kapelou Police nahral hity Roxanne, Message in a Bottle, Don't Stand So Close to Me, Every Little Thing She Does Is Magic alebo Every Breath You Take. Ako herec sa predstavil vo filmoch ako napríklad Quadrophenia (1979), Duna (1984), Zbaľ prachy a vypadni! (1998) či Bruno (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies