Sting a Paul Simon sa na spoločnom turné nepredstavia ani v Krakove, ani v Prahe

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 09:28 • 2 min
Sting a Paul Simon sa na spoločnom turné nepredstavia ani v Krakove, ani v Prahe

PRAHA - Stingovo ochorenie definitívne znemožnilo vystúpenia dvojice Paul Simon a Sting v poľskom Krakove i hlavnom meste ČR Prahe v rámci ich svetového turné On Stage Together, naplánovaného na 13. a 14. marca. Majitelia vstupeniek dostanú peniaze naspäť.

slovakia

left justify in out

Praha 12. marca (TASR) - Stingovo ochorenie definitívne znemožnilo vystúpenia dvojice Paul Simon a Sting v poľskom Krakove i hlavnom meste ČR Prahe v rámci ich svetového turné On Stage Together, naplánovaného na 13. a 14. marca. Majitelia vstupeniek dostanú peniaze naspäť.

 

Informoval o tom v utorok Petr Novák z agentúry Live Nation, ktorého vyjadrenie sprostredkoval spravodajský server iDNES.cz.

 

Podľa rovnakého zdroja sa v priebehu uplynulých dní vyvinulo maximálne úsilie v záujme preloženia oboch koncertov v Krakove i v Prahe, ktoré však vzhľadom na záväzky oboch umelcov a ich mimoriadne nabité koncertné kalendáre neviedlo k dosiahnutiu pozitívneho výsledku.

 

Vstupenky na pražský koncert môžu ich majitelia vracať v období od 18. marca do 31. mája, a to na mieste, kde si ich zakúpili. V prípade ich kúpy prostredníctvom internetu vráti vstupné výlučne ústredná kancelária spoločnosti Ticketportal, a to na účet, z ktorého boli zaplatené.

 

Dvojica slávnych umelcov by mala vystúpiť vo viedenskej Stadthalle 1. apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies