Stíhacia jazda Manchestru United pokračuje

NETKY.SK • 27 December 2014, 13:49 • 2 min
Stíhacia jazda Manchestru United pokračuje

LONDÝN - Stíhacia jazda futbalistov Manchestru United v anglickej Premier League pokračuje.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" z Old Trafford v piatok zdolali Newcastle United 3:1, zaznamenali siedmu výhru z predchádzajúcich ôsmich zápasov a poistili si tretie miesto v tabuľke.
      

Na mestského rivala City strácajú United sedem, na vedúcu londýnsku FC Chelsea desať bodov. Pod vedením trénerského mága Alexa Fergusona mal klub vždy silnú druhú polovicu sezóny a pokiaľ sa to podarí aj súčasnému koučovi Louisovi van Gaalovi, Manchester stále môže pomýšlať na najvyššie priečky.
      

Najbližšie čakajú United dva náročné zápasy na ihriskách súperov. V nedeľu cestujú do Londýna na duel proti Tottenhamu Hotspur, 1. januára 2015 sa predstavia na štadióne Stoke City. "V oboch zápasoch chceme potvrdiť kvalitnú decembrovú formu. S aktuálnym tretím miestom nie sme spokojní, chceme vyššie. Strata na vedúce duo nie je až taká veľká," uviedol pred zápasom v Londýne stredopoliar ManUtd Michael Carrick.
      

Tottenhamu v súčasnosti patrí siedma priečka. Aj v nedeľu sa Spurs budú spoliehať na ofenzívne kvality útočníka Harryho Kanea, ktorý v aktuálnej sezóne zaznamenal už 15 gólov vo všetkých súťažiach. "Bude to náročný zápas, United hrajú vo forme a veľkej pohode. Nás však povzbudili výkony z predchádzajúcich stretnutí, veríme si. Na kvalitného súpera budeme pripravení," naznačil ambície svojho tímu Kane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies