Stevie Wonder sa stal deväťnásobným otcom

NETKY.SK • 18 December 2014, 09:22 • 2 min
Stevie Wonder sa stal deväťnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký spevák, skladateľ, textár a multiinštrumentalista Stevie Wonder sa stal deväťnásobným otcom. Magazínu Us Weekly to potvrdil interpretov hovorca. Dievčatko menom Nia priviedla na svet umelcova partnerka Tomeeka Robyn Bracy. Pre dvojicu je to už druhý potomok.

slovakia

left justify in out

To, že bude mať 64-ročný rodák z mesta Saginaw v Michigane ďalšie dieťa, prezradil sám hudobník v novembri v americkej talkšou The View. „Mám ich už koľko, 22? Nie je to pravda. Pravdou je, že v decembri sa nám má narodiť nádherná dcéra. Bude sa volať Nia, čo znamená zmysel,“ povedal vtedy Wonder, ktorý tak vyvrátil tvrdenia Page Six denníka New York Post, že s Bracy čakajú trojčatá. 

 

Stevie Wonder, vlastným menom Stevland Hardaway Morris, vydal prvý album The Jazz Soul Of Little Stevie v roku 1962. Zatiaľ poslednú štúdiovku A Time to Love uviedol na trh v októbri 2005. Medzi jeho úspešné single patria napríklad Superstition, Sir Duke, You Are The Sunshine Of My Life, I Just Called To Say I Love You, Ebony And Ivory (feat. Paul McCartney ), Part-Time Lover alebo You Haven't Done Nothin'. Na konte má 22 cien Grammy, pričom mu americká Národná akadémia nahrávacích umení a vied udelila aj Grammy za celoživotný prínos. Je držiteľom Oscara, Zlatého glóbusu, členom Rock'n'rollovej a tiež Skladateľskej siene slávy. Americký magazín Rolling Stone ho zaradil na 9. miesto v rebríčku 100 najlepších spevákov všetkých čias. Bol dva razy ženatý, obe manželstvá sa však skončili rozvodom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona