Stevenson má na stole ponuku na súboj s Kovaľovom

NETKY.SK • 3 Január 2016, 09:35 • 2 min
Stevenson má na stole ponuku na súboj s Kovaľovom

BRATISLAVA - Promotérka profesionálneho boxu Kathy Duvová svojmu najprominentnejšiemu klientovi Sergejovi Kovaľovovi pripravuje významný rok 2016.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný ruský bohatier u nej má evidentne veľkú dôveru, Duvová mu totiž chystá súboje s Adonisom Stevensonom aj Andrem Wardom. "Krusher" by mal najprv v júni nastúpiť proti prvému menovanému, ktorý je šampiónom organizácie WBC v poloťažkej hmotnostnej kategórii. Kovaľov v spomenutej váhe vlastní opasky verzií WBO, IBF i WBA "Super".

 

"S Wardom sa chceme stretnúť v poslednom kvartáli tohto kalendárneho roka. Stevensonov zástupca Yvon Michel od nás dostal ponuku, podľa nej by sa výnos zo zápasu rozdelil 50 na 50. Rozhodnúť sa musia oni, ale pokiaľ sa naplní môj zámer, Sergej narazí na obidvoch. Pochopiteľne, ak Stevenson odmietne júnový termín a Kovaľov zdolá Warda, polovičné rozdelenie zmizne zo stola. Keď Sergej neuspeje, stratí sa záujem o konfrontáciu s Adonisom. Teraz alebo nikdy, dúfam, že sa nám to podarí zrealizovať," povedala Duvová pre web World Boxing News.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies