Stevena Spielberga pokutovali pri brehoch talianskeho ostrova Sardínia

NETKY.SK • 27 Júl 2011, 08:22 • 2 min
Stevena Spielberga pokutovali pri brehoch talianskeho ostrova Sardínia

Stevena Spielberga pokutovali pri brehoch talianskeho ostrova Sardínia - Kultúra Oscarový americký režisér Steven Spielberg, ktorý sa krátko po presune z festivalovej prehliadky Comic-Con v San Diegu do Európy plaví na palube jachty vodami Stredomoria, po

slovakia

left justify in out

img

Oscarový americký režisér Steven Spielberg, ktorý sa krátko po presune z festivalovej prehliadky Comic-Con v San Diegu do Európy plaví na palube jachty vodami Stredomoria, pocítil v týchto dňoch na vlastnej koži prísnosť príslušníkov pobrežnej stráže pri talianskom ostrove Sardínia.
       Filmár opustil palubu 90 metrov dlhej, luxusnej superjachty Seven Seas a na motorovom člne smeroval k pláži v Porto Liscia na severe Sardínie neďaleko ostrova Maddalena. Nerešpektoval pri tom, že motorové člny sa k pláži s bielym pieskom nesmú priblížiť na menej ako 300 metrov. Viacero kúpajúcich sledujúc blížiace sa plavidlo alarmovalo pobrežnú stráž. Jej príslušníci potom vyrúbili slávnemu režisérovi pokutu 172 eur.
      Steven Spielberg sa miestnym úradom ospravedlnil a zdôraznil, že nemal informácie o tomto zákaze.
      Svedkami incidentu boli aj herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Chris Martin, ktorí sa vedno s režisérom viezli na člne.
      Slávny filmár v uplynulý týždeň na MFF v San Diegu, ktorý vyvrcholil v nedeľu, prezradil, že pripravuje nakrúcanie štvrtej časti Jurského parku.
      Podľa jeho slov sa momentálne pracuje na scenári snímky, ktorá by do kín mohla prísť v priebehu nasledujúcich troch-štyroch rokov.
      V San Diegu prezentoval Spielberg fragmenty svojej novinky The Adventures of Tintin, ktorá vznikla podľa komiksu Belgičana Hergého v jeho spolupráci s iným veľkým filmárom súčasnosti Peterom Jacksonom ako producentom. Ide o príbeh mladého novinára, ktorý rieši napínavé záhady za pomoci verného psa.
Zdroj: TASR/APA, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies