Steven Tyler zverejnil pieseň Red, White and You

NETKY.SK • 25 Január 2016, 08:12 • 2 min
Steven Tyler zverejnil pieseň Red, White and You

LOS ANGELES - Frontman americkej rockovej kapely Aerosmith Steven Tyler zverejnil skladbu Red, White and You. Na novinke sa podieľali aj Nathan Barlowe, Levi Hummon a Jon Vella. O produkciu sa postaral Dann Huff.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na spevákovom debutovom sólovom albume, ktorý plánuje vydať tento rok. Názov ani dátum vydania nahrávky však zatiaľ neprezradil. Šesťdesiatsedemročný interpret zo štúdiovky už predstavil aj pieseň Love Is Your Name.

 

 

Steven Tyler, vlastným menom Steven Victor Tallarico, pôsobí v spomínanej kapele Aerosmith od jej založenia v roku 1970. Skupina debutovala o tri roky neskôr eponymnou štúdiovkou, pričom v súčasnosti má na konte 15 albumov. Tým zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). K ich najznámejším skladbám patria napríklad Dream On, Angel, Love In An Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got A Gun, Jaded, Livin' On The Edge, Pink či I Don't Want To Miss A Thing zo snímky Armageddon (1998). Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock'n'rollovej siene slávy, pričom Tyler spolu s gitaristom Joeom Perrym získali v roku 2013 ASCAP Founders Award a uviedli ich do Skladateľskej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona