Steven Tyler pracuje na country albume

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 11:59 • 2 min
Steven Tyler pracuje na country albume

BRATISLAVA - Americký spevák Steven Tyler, známy najmä ako frontman kapely Aerosmith, pracuje na country albume.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatšesťročný hudobník sa presťahoval do Nashvillu v štáte Tennessee, kde pripravuje skladby spolu s country hudobníkmi ako napríklad Brettom Jamesom či Jarenom Johnstonom. Okrem toho by mal podpísať zmluvu s vydavateľstvom Big Machine Label Group, ktoré zastrešuje mnoho country hudobníkov ako napríklad Tima McGrawa. Nahrávku, ktorú spevák ohlásil vlani na jeseň, by mal Tyler vydať najneskôr začiatkom budúceho roka.

 

Steven Tyler pôsobí v spomínanej kapele Aerosmith od roku 1970, pričom prvú, eponymnú štúdiovku vydali o tri roky neskôr. Zatiaľ posledný radový album Music from Another Dimension! uviedli na trh v roku 2012. K ich najznámejším skladbám patria Dream On, Angel, Love in an Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got a Gun, Jaded, Livin' on the Edge, Pink či úspešná pieseň I Don't Want to Miss a Thing zo snímky Armageddon (1998). Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock'n'rollovej siene slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies