Steven Tyler je nadšený z dcériných zásnub

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 09:59 • 2 min
Steven Tyler je nadšený z dcériných zásnub

LOS ANGELES - Americký spevák Steven Tyler je vraj šťastný, že si jeho dcéra Chelsea Tyler vezme herca Jona Fostera.

slovakia

left justify in out

"Moje dievčatko je zasnúbené s Jonom. Som šťastný... Oboch ich zbožňujem," odkázal 66-ročný otec budúcej nevesty prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Foster svoju vyvolenú požiadal o ruku po tom, ako si počas narodeninovej oslavy 7. marca vypýtal dovolenie vziať si ju od jej otca. "Bolo to nádherne staromódne. To, že prišiel a požiadal ma o ruku mojej dcéry, pre mňa veľa znamenalo. Obľúbil som si Jona od chvíle, keď som sa s ním po prvý raz stretol a Chelsea ho tiež veľmi miluje. Jon je skvelý muzikant a herec. Nemôžem byť šťastnejší," vyjadril sa Steven Tyler pre magazín People.

Správu o tom, že sa dvojica zasnúbila potvrdila nedávno nevlastná sestra budúcej nevesty Mia Tyler prostredníctvom Twitteru, kde zverejnila aj fotografiu dvojice. "Som neskutočne hrdá a nadšená, že sa títo dvaja budú brať. Mám vás oboch veľmi rada," pripísala k fotke. 

 

Matkou 25-ročnej Chelsea Tyler je Teresa Barrick, s ktorou bol spevák kapely Aerosmith ženatý v rokoch 1988 až 2006. Dvadsaťdeväťročný Jon Foster je bratom herca Bena Fostera, ktorý chystá svadbu s americkou herečkou Robin Wright. Snúbenci Tyler a Foster si v roku 2011 založili tanečné duo Badbad, v ktorom kombinujú aj prvky bluesu a soulu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies