Steven Gerrard: Skôr či neskôr sa vrátim do Liverpoolu

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 20:01 • 2 min
Steven Gerrard: Skôr či neskôr sa vrátim do Liverpoolu

LIVERPOOL – Legenda Liverpoolu Steven Gerrard prezradil, že sa skôr či neskôr vráti do mesta a možno aj do klubu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný záložník v súčasnosti hrá v americkej MLS za tím LA Galaxy, kam odišiel vlani v lete po 17 rokoch strávených v Liverpoole. Gerrardovi však chýba domov a teší sa na návrat do rodného Anglicka.

"Jedného dňa sa vrátim domov," povedal Gerrard fanúšikom LA Galaxy. "Nechcem začať so žiadnymi špekuláciami, keďže som tu naozaj šťastný. Som si však istý, že nejakým spôsobom budem opäť reprezentovať FC Liverpool. Chýbajú mi moji priatelia a moja rodina. Chýba mi trochu aj chladné počasie. Chýbajú mi návštevy zápasov. V Liverpoole som strávil 35 rokov života, je to môj domov a vždy aj bude. LA je mojim prechodným domovom iba na krátku dobu. Skôr či neskôr sa vrátim tam, kde sa cítim dobre s mojimi ľuďmi a to je Liverpool."

Nie je známe, či by ho tréner Jürgen Klopp chcel späť do tímu, ale angažovaním tejto klubovej ikony by rozhodne potešil mnohých fanúšikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies