Steven Gerrard ide v lete na operáciu ramena

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 12:21 • 2 min
Steven Gerrard ide v lete na operáciu ramena

LIVERPOOL - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Steven Gerrard v lete podstúpi operáciu ramena. Chirurgický zákrok mu zabráni v štarte v medzištátnych prípravných zápasoch proti Írsku a Brazílii, informuje o tom britský denník Guardian.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar FC Liverpool dohrá ligovú sezónu a potom absolvuje operáciu boľavého ramena, ktoré mu dlhodobo spôsobuje problémy. Chirurgický zákrok ho vyradí z plnej záťaže na šesť až osem týždňom. "The Reds" dúfajú, že ich 32-ročný kapitán bude k dispozícii do začiatku budúceho ligového ročníka. "Nezničiteľný" Gerrard absolvoval v aktuálnej sezóne Premier League plnú minutáž v drese mužstva z Anfieldu.

Angličania nastúpia v prestížnych prípravných dueloch proti Írom 29. mája vo Wembley a 2. júna na nich čaká stretnutie v Riu de Janeiro proti domácim Brazílčanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies