Steven Gerrard: Budúca sezóna môže byť moja posledná

NETKY.SK • 3 November 2015, 09:46 • 2 min
Steven Gerrard: Budúca sezóna môže byť moja posledná

LOS ANGELES - Stredopoliar klubu zámorskej MLS Los Angeles Galaxy Steven Gerrard vyhlásil, že na konci budúcej sezóny by mohol ukončiť kariéru profesionálneho futbalistu. Tridsaťpäťročný Angličan pôsobí v kalifornskom mužstve od leta, po príchode z FC Liverpool podpísal kontrakt na 18 mesiacov.

slovakia

left justify in out

"Nasledujúca sezóna by mohla byť moja posledná. Prišiel som sem pred štyrmi mesiacmi, sezóna je dlhá. Nechcem sa cítiť ako teraz, budem musieť byť lepšie pripravený. Hrať na holej zemi, vo vysokej nadmorskej výške, v prostredí s vysokou vlhkosťou vzduchu - to sú problémy, ktorým čelím v každom zápase a o ktorých som predtým nevedel," cituje Gerrardove slová oficiálna stránka Galaxy.

 

Legenda liverpoolskeho klubu začiatkom tohto kalendárneho roka oznámila po 17 rokoch svoj odchod z Anfield Road do Los Angeles Galaxy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona