Steven Caulker na ročné hosťovanie do Southamptonu

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 23:22 • 2 min
Steven Caulker na ročné hosťovanie do Southamptonu

SOUTHAMPTON - Anglický futbalový klub FC Southampton sa v stredu dohodol na ročnom hosťovaní obrancu Stevena Caulkera, ktorého zamestnávateľ Queens Park Rangers v poslednej sezóne vypadol z Premier League.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný stopér prichádza na St. Mary´s ako náhrada za Tobyho Alderweirelda, ktorý po ročnom hosťovaní z madridského Atlética prestúpil do Tottnehamu a dlhodobo zraneného Florina Gardosa.

 

Caulker, ktorý v novembri 2012 absolvoval svoj jediný duel v reprezentačnom drese (skóroval pri prehre 2:4 proti Švédsku), prichádza na juh Anglicka po roku strávenom v QPR. Odchovanec Tottenhamu Hotspur sezónu predtým taktiež vypadol z najvyššej anglickej futbalovej súťaže, keď nepomohol k záchrane Cardiffu City.

 

"Som vzrušený pri myšlienke na nasledujúcu sezónu v Southamptone. Klub sa prezentuje pekným futbalom, ktorý mu vštepuje skúsený Ronald Koeman. Na spoluprácu s ním sa už teraz nesmierne teším," povedal pre klubový web "svätcov" Caulker. Výkonný riaditeľ siedmeho tímu ostatného ročníka Premier League Les Reed na margo novej posily vyhlásil: "Stevena sme sledovali niekoľko rokov. Zaujal nás už počas pôsobenia v Tottenhame. Sme radi, že sa nám ho konečne podarilo priviesť na St. Mary´s."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies