Steve-O z Jackass strávi 30 dní za mrežami

NETKY.SK • 8 Október 2015, 12:42 • 2 min
Steve-O z Jackass strávi 30 dní za mrežami

BRATISLAVA - Zabávač a herec Steve-O, známy najmä z filmov a seriálu Jackass (2000 - 2002), strávi 30 dní vo väzení.

slovakia

left justify in out

Rodáka z Londýna odsúdili v stredu v Los Angeles pre incident, ktorý sa stal 9. augusta v Hollywoode. Steve-O vtedy vyliezol v rámci protestu proti sieti zvieracích zábavných parkov SeaWorld na približne 30-metrový žeriav, odkiaľ vypustil balón veľryby a odpálil tiež ohňostroj. Na mieste na zišlo množstvo policajtov, hasičov, záchranárov, priletela aj helikoptéra a muža následne zatkli.


Štyridsaťjedenročný Steve-O, vlastným menom Stephen Gilchrist Glover, musí zaplatiť aj pokutu 14-tisíc dolárov (v prepočte približne 12-tisíc eur) a dostal tiež trojročnú podmienku. Počas nej nesmie používať ohňostroje a má sa zdržiavať kaskadérskych kúskov, ktoré by mohli priťahovať pozornosť polície či hasičov. Svoj trest za mrežami si začne odpykávať 9. decembra. "Som pripravený ísť do väzenia. Nielen preto, že tak upozorním na otrasné podmienky kosatiek v zajatí, ale aj preto, že je milé dať ľuďom vedieť, že som nestratil svoje schopnosti," uviedol Steve-O, ktorý sa predstavil napríklad v snímkach Jackass: Film (2002), Jackass 2 (2006) alebo Jackass 3D (2010).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies