Štetina opäť v Dukle Praha: V Charkove to nebolo ono

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 13:45 • 2 min
Štetina opäť v Dukle Praha: V Charkove to nebolo ono

PRAHA - Slovenský futbalový obranca Lukáš Štetina podpísal na tri roky zmluvu s českým klubom FK Dukla Praha. Dvadsaťjedenročný bek prišiel do tímu Gambrinus ligy z ukrajinského Metalistu Charkov, z ktorého hosťoval v Tatrane Prešov a v sezóne 2012/2013 aj v Dukle Praha.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že som v Dukle. V Charkove to po futbalovej stránke nebolo ono. S pražským klubom mám z predošlého hosťovania len tie najlepšie skúsenosti. Preto pevne verím, že to bude pokračovať a dariť sa bude rovnako mužstvu, ako aj mne," povedal Štetina pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

Náležitosti týkajúce sa prestupu dolaďoval v Prahe Štetinov agent Milan Lednický. "Myslím si, že Dukla Praha je vhodný klub pre Lukášove ďalšie futbalové napredovanie. Ukázalo to i ročné hosťovanie. Pravidelne sa dostával do zostavy a zbieral cenné skúsenosti v českej lige. Eminentný záujem o hráčove služby mal samotný tréner Kozel, čo bolo veľmi dôležité. S ukrajinským Metalistom sme sa dohodli na rozviazaní zmluvy a s Duklou následne podpísali kontrakt na tri roky," cituje Lednického slová portál fsagency.eu.

Zo Štetinovho návratu do kádra FK Dukla mali radosť aj Pražania. "Som rád, že je Lukáš späť. Bola to naša priorita od začiatku prípravy. Je to hráč, ktorý má potenciál. Je mladý, pracovitý, s charakterom, čo mužstvo potrebuje. Navyše tu už rok pôsobil a je adaptovaný na náš štýl. Ak bude dostatočne fyzicky pripravený, je hneď použiteľný," cituje oficiálna stránka FK Dukla Praha trénera Luboša Kozla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies