Sterlingovi sa za prestup do Manchestru vyhrážajú smrťou, jeho rodina dostane ochranku

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 15:01 • 2 min
Sterlingovi sa za prestup do Manchestru vyhrážajú smrťou, jeho rodina dostane ochranku

MANCHESTER - Prestup anglického futbalového útočníka Raheema Sterlinga do Manchestru City za 49 miliónov libier vyvolal u niektorých fanúšikov Liverpoolu šialenú nenávisť.

slovakia

left justify in out

Na sociálnych sieťach sa mu niektorí fanatici vyhrážajú smrťou, znásilnením priateľky Paigy Milianovej či dokonca zneužitím jeho trojročnej dcérky Rose Melody. Hráčova priateľka sa navyše sťažovala na hrubé rasistické urážky. Prípad už rieši polícia.

 

Ako informoval denník Daily Mail, Sterlingovi najbližší majú dostať ochranku, samotný hráč odletel s klubom na austrálske turné. Vedenie FC sa od týchto "fanúšikov" dištancovalo a zdôraznilo, že si svojich priaznivcov váži, ale iba tých slušných.

 

Vo vyhrážkach, ktoré zverejnili anglické bulvárne plátky, sa hráčovi vyčíta zrada. Viacerí fanúšikovia "The Reds" mu vytýkajú, že ho zlákali rozprávkové peniaze. Sterling podpísal päťročnú zmluvu s týždenným garantovaným platom približne 160-tisíc libier.

 

"Je to nechutné. Nikomu som nič neurobil, prestup beriem ako ďalší krok v mojej kariére. K Liverpoolu mám stále vrúcny vzťah. Zarobil na mne peniaze, ktoré môže investovať do nákupu ďalších hráčov. A keď sa budem zlepšovať, bude z toho profitovať aj anglická reprezentácia. Nechápem, prečo si chce niekto vyliať zlosť na žene a dieťati," reagoval Sterling.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona