Sterling prestúpil za rekordných 49 miliónov libier do Manchestru City

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 18:35 • 2 min
Sterling prestúpil za rekordných 49 miliónov libier do Manchestru City

MANCHESTER - Anglický futbalový reprezentant Raheem Sterling prestúpil za 49 miliónov libier z FC Liverpool do konkurenčného klubu Premier League Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný útočník, ktorý podpísal s vicemajstrom päťročný kontrakt, sa tak stal najdrahším anglickým futbalistom všetkých čias.
     

"Sterling je jedným z najlepších útočníkov na svete," vyhlásil na adresu novej posily tréner Citizens Manuel Pellegrini.
      

Na Anfield Road si chceli šikovného futbalistu udržať a sľúbili mu zvýšenie platu, Sterling však s podmienkami nového kontraktu nesúhlasil.
      

Sterling teraz odletí do Austrálie a pripojí sa tam k novým spoluhráčom, ktorí sú u "protinožcov" na predsezónnom turné. "Raheem je mladý hráč s úžasnými schopnosťami. Som si istý, že fanúšikovia Manchestru City budú nadšení, keď ho uvidia v našom drese," dodal Pellegrini.
     

 Sterling odohral v drese "The Reds" 129 zápasov, v ktorých strelil 23 gólov. Informácie priniesla agentúra dpa.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies