Sterling opäť provokuje najskôr s vodnou fajkou, potom s rajským plynom

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 13:13 • 2 min
Sterling opäť provokuje najskôr s vodnou fajkou, potom s rajským plynom

LIVERPOOL - Tréner futbalistov FC Liverpool Brendan Rodgers má inú predstavu o správaní profesionála, ako v poslednom čase predvádza jeho zverenec Raheem Sterling.

slovakia

left justify in out

O životospráve mladého krídelníka najskôr zapochybovali čitatelia denníka The Sunday Mirror, keď si pozreli fotografie, na ktorých futbalista fajčí vodnú fajku.

 

 

 

 

V utorok priložil drevo na oheň The Sun, ktorý pre zmenu ukázal, ako Sterling inhaluje oxid dusný známy aj ako rajský plyn.

 

img

 

"Keď ste profesionálny športovec na tej najvyššej možnej úrovni, takéto veci by ste nemali robiť. To je môj názor," reagoval Rodgers. Nezdá sa, že by si Sterling robil zo slov trénera ťažkú hlavu. Nedávno poskytol klubom neautorizovaný rozhovor, v ktorom nevylúčil, že odmietne ponuku na novú zmluvu s Liverpoolom, ktorá by mu zaručovala príjem 100-tisíc libier týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies