Sterling odmietol novú zmluvu od Liverpoolu

NETKY.SK • 11 December 2014, 18:55 • 2 min
Sterling odmietol novú zmluvu od Liverpoolu

LIVERPOOL - Ani zvýšenie platu o 40-tisíc libier neprimälo Raheema Sterlinga prijať návrh nového kontraktu, ktorý dostal od svojho zamestnávateľa, anglického futbalového klubu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Odhalilo to viacero britských médií, vrátane Daily Telegraph či Independent. Anglický mladík mohol po novom zarábať 70-tisíc libier týždenne.

 

Čerstvo 20-ročný krídelník (nar. 8. 12. 1994) označil podľa nemenovaného zdroja ponuku za "absolútne neakceptovateľnú", podľa Henryho Wintera z Daily Telegraphu však problém netkvie v lojalite odchovanca Queens Park Rangers. Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers nepochybuje, že ide iba o klasickú vyjednávaciu taktiku a Sterling v klube zostane. Jeho súčasná zmluva platí do konca sezóny 2015/2016. 

 

Raheem Sterling si v nedeľu v ligovom stretnutí proti Manchesteru United pripíše jubilejný stý štart v drese "The Reds". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies