Sterling bude pauzovať dlhšie, šesť týždňov namiesto štyroch

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 15:07 • 2 min
Sterling bude pauzovať dlhšie, šesť týždňov namiesto štyroch

LONDÝN - Trénerovi anglickej futbalovej reprezentácie Royovi Hodgsonovi pribúdajú s blížiacim sa záverečným turnajom majstrovstiev Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) ďalšie vrásky v súvislosti so zdravotným stavom jeho zverencov.

slovakia

left justify in out

Mimo hry sú stále útočník a kapitán Wayne Rooney, stredopoliar Jack Wilshere či obranca Luke Shaw, po nedeľňajšom manchesterskom derby pribudli na zoznam zranených aj dvaja hráči miestneho City - brankár Joe Hart (lýtko) a stredopoliar Raheem Sterling (slabiny). Prvé odhady hovorili o trojtýždňovej alebo mesačnej prestávke pre oboch, najnovšie sa v Sterlingovom prípade hovorí až o šesťtýždňovej absencii. Zranenie 21-ročného záložníka si vyžiada dlhší čas odpočinku, referuje portál The Guardian. Hart aj Sterling pôvodne figurovali v Hodgsonovej nominácii nablížiace sa prípravné stretnutia s Nemeckom (26. marca v Berlíne) a Holandskom (29. marca v Londýne).

 

Anglicko bude jedným zo súperov Slovenska v základnej B-skupine na majstrovstvách Európy 2016 vo Francúzsku, vzájomný duel sa uskutoční 20. júna v Saint-Étienne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona