Šterbák do Michaloviec

NETKY.SK • 12 August 2014, 16:36 • 2 min
Šterbák do Michaloviec

MICHALOVCE - Hokejisti prvoligového klubu Dukla Michalovce získali skúsenú posilu do obrany. Do konca nadchádzajúcej sezóny si bude dres tímu zo Zemplína obliekať Marcel Šterbák.

slovakia

left justify in out

Onedlho tridsaťštyriročný odchovanec košického hokeja počas svojej hráčskej kariéry pôsobil aj v Spišskej Novej Vsi, Martine, Trebišove, Liptovskom Mikuláši, Poprade, Mladej Boleslavi či naposledy Žiline.

 

"Som veľmi rád, že sa nám ho podarilo uloviť. Určite bude pre našu defenzívu platnou posilou," uviedol pre Noviny Zemplína prezident HK Dukla Alexander Černega. Michalovčania však prišli o skúseného útočníka Jaroslava Kmiťa, druhého najproduktívnejšieho hráča uplynulej sezóny. "Kmiť začal s nami prípravu, ale mali sme dohodu, že keď sa mu počas prvých dní podarí dohodnúť s kazažským tímom Bejbarys Atyrau, nebudeme mu brániť v odchode," dodal pre Noviny Zemplína Černega. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies