Stephenie Meyer sa podieľa na seriáli The Rook

NETKY.SK • 12 November 2015, 14:35 • 2 min
Stephenie Meyer sa podieľa na seriáli The Rook

BRATISLAVA - Americká spisovateľka Stephenie Meyer sa podieľa na seriáli The Rook.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročná autorka, ktorú preslávila upírska romantická sága Twilight, vystupuje v projekte spoločnosti Hulu ako výkonná producentka.


Pripravovaná novinka bude adaptáciou knihy Hra věží (2012) spisovateľa Daniela O’Malleyho, ktorý chystá na budúci rok vydanie pokračovania diela s názvom Stiletto. V príbehu vystupuje Myfanwy Thomas, ktorá patrí k tajnej britskej agentúre ochraňujúcej svet pred nadprirodzenými hrozbami. Dátum premiéry projektu zatiaľ nie je známy.


Stephenie Meyer je známa predovšetkým ako autorka spomínanej ságy Twilight, ktorú preložili do 37 jazykov a na celom svete sa z nej predalo viac ako 100 miliónov kópií. Sága sa dočkala aj filmového spracovania. Napísala tiež napríklad sci-fi román Hostiteľ (2008), ktorý sa stal predlohou pre rovnomennú snímku z roku 2013. Meyer sa na filme, rovnako ako na tituloch Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011) a Twilight sága: Úsvit - 2. časť (2012), podieľala ako spoluproducentka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies