Stephena Frya rozčúlili médiá, skončil s Instagramom

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 13:34 • 2 min
Stephena Frya rozčúlili médiá, skončil s Instagramom

LONDÝN - Anglický herec Stephen Fry sa rozhodol, že už nebude používať službu Instagram. Je totiž presvedčený, že médiá zneužívajú jeho príspevky.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročný rodák z Londýna to oznámil v pondelok prostredníctvom spomínanej služby. „Novinám sa ako vždy podarilo zo všetkého vysať radosť. Končím. Nakrátko to bola zábava. Zbohom,“ napísal k čisto čiernemu obrázku. Fry používal Instagram od júna 2013, pričom pravidelne zverejňoval fotografie zo svojho súkromia.

 

 

Newspapers, as ever, suck all the joy out of everything. Closing down. It was, briefly, fun. Bye.

Fotka zveřejněná uživatelem Stephen Fry (@stephenfryactually),

 

Herec má tiež konto na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Aj tu sa však niekoľkokrát odmlčal a viackrát napísal, že ju zrejme prestane používať. Prekáža mu najmä agresivita a nepríjemné komentáre niektorých používateľov. Zatiaľ posledný príspevok zverejnil 13. februára. V ňom oznámil, že si až do mája dáva od Twitteru pauzu. 

 

Stephen John Fry nie je len hercom, ale aj spisovateľom, scenáristom, novinárom, dramaturgom, komikom a moderátorom. Zahral si v množstve filmov a seriálov ako napríklad V ako Vendeta (2005) alebo Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011). V rokoch 2007 až 2009 sa objavil aj v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005). Účinkoval tiež v druhej a tretej časti trojdielnej adaptácie Hobita s podtitulmi Smaugova pustatina (2013) a Bitka piatich armád (2014). Vo Veľkej Británii je okrem toho známy aj ako dlhoročný moderátor zábavnej šou QI (2003). V januári tohto roka uzavrel manželstvo s komikom Elliottom Spencerom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies