Stephen Merchant stvárni v Loganovi mutanta Calibana

NETKY.SK • 18 Október 2016, 10:47 • 2 min
Stephen Merchant stvárni v Loganovi mutanta Calibana

LOS ANGELES - Anglický herec, komik a filmár Stephen Merchant stvárni v treťom samostatnom filme o Wolverinovi mutanta Calibana.

slovakia

left justify in out

James Mangold, režisér očakávanej snímky, ktorá ponesie názov Logan, predstavil rolu 41-ročného rodáka z Bristolu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil jeho portrét. Ďalšiu fotografiu zverejnil samotný Merchant na službe Instagram. Na snímke má tvár previazanú šatkou a klobúk na hlave.

 

 

 

How I spent my summer

Fotka uverejnená používateľom Stephen Merchant (@stephenmerchant),

 

Caliban je albínsky mutant, ktorý ma schopnosť vycítiť a vyhľadať iných mutantov ako aj využiť emócie ľudí naokolo na zvýšenie svojej sily. V komiksoch sa spája tiež so zlosynom známym ako Mister Sinister, ktorý by sa mal tiež ukázať v pripravovanej snímke.

 

V titulnej úlohe tretieho samostatného filmu o komiksovom hrdinovi, ktorý sa bude odohrávať v budúcnosti, sa opäť ukáže Hugh Jackman. Scenár napísali David James Kelly a Michael Green. Snímku plánujú uviesť do amerických kín 3. marca 2017. Okrem Jackmana a Merchanta sa v nej predstavia aj Richard E. Grant, Boyd Holbrook či Patrick Stewart, ktorý si znovu zahrá Charlesa Xaviera.

 

Prvý samostatný film o Wolverinovi s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) režíroval Gavin Hood.

 

Päťdesiatdvaročný Mangold sa ujal réžie druhého, ktorý prišiel do kín v roku 2013 pod názvom Wolverine. Komiksového hrdinu s adamantiovou kostrou v nich, rovnako ako aj v ďalších snímkach o mutantoch X-Men, stvárnil spomínaný Jackman.

 

Stephen Merchant sa preslávil ako spoluautor a spolurežisér britského seriálu Kancel (2001 - 2003), na ktorom spolupracoval s Rickym Gervaisom, pričom v projekte aj účinkoval. S Gervaisom spolupracoval aj na snímke Cemetery Junction (2010). S Warwickom Davisom dvojica vytvorila projekt Life's Too Short (2011 - 2013). Diváci a diváčky môžu Merchanta poznať z filmov ako napríklad Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007), Zúbková víla (2010), Týždeň bez záväzkov (2011), Mládeži neprístupné (2013) či Dávam tomu rok (2013). Predstavil sa aj v seriáloch Komparz (2005), Idiot na cestách (2010) či Zdravím, dámy! (2013) a vlani krátko účinkoval aj v sitkome Teória veľkého tresku (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies