Stephen Fry si vezme partnera Elliotta Spencera

NETKY.SK • 6 Január 2015, 11:49 • 2 min
Stephen Fry si vezme partnera Elliotta Spencera

LONDÝN - Britský herec Stephen Fry si vezme partnera Elliotta Spencera. Päťdesiatsedemročný zabávač podal oznámenie o plánovanom sobáši s 27-ročným Spencerom na matrike v meste Dereham v anglickom okrese Norfolk.

slovakia

left justify in out

„Vyzerá to tak, že tajomstvo sa vyzradilo,“ napísal Fry na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. „Samozrejme som veľmi šťastný, no dúfam, že budem mať súkromnú svadbu. Sotva!“ uviedol tiež.

 

Stephen John Fry nie je len hercom, ale aj spisovateľom, scenáristom, novinárom, dramaturgom, komikom a moderátorom. Zahral si v množstve filmov a seriálov, z ktorých za zmienku stoja napríklad snímky V ako Vendeta (2005) alebo Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011). V rokoch 2007 až 2009 sa objavil aj v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005). Fry si tiež zahral v druhej časti trojdielnej adaptácie Hobita s podtitulom Smaugova pustatina (2013). Vo Veľkej Británii je okrem toho známy aj ako dlhoročný moderátor zábavnej šou QI. S Elliottom Spencerom sa zoznámil minulý rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies