Stephen Fry a Joss Stone si zahrajú v snímke Tomorrow

NETKY.SK • 22 September 2014, 16:25 • 2 min
Stephen Fry a Joss Stone si zahrajú v snímke Tomorrow

LONDÝN - Britský herec Stephen Fry a jeho kolegyňa, speváčka Joss Stone si zahrajú v snímke Tomorrow.

slovakia

left justify in out

Pripoja sa tak k hereckému obsadeniu, ktoré tvoria Stephanie Leonidas, Paul Kaye, Sebastian Street, Stuart Brennan a Sophie Kennedy Clark. Réžiu má na starosti Martha Pinson, výkonným producentom snímky je Martin Scorsese, pričom sa k nemu pripojí aj Emma Tillinger Koskoff. "Je mi cťou, že môžem s Marthou pracovať na jej režisérskom debute," uviedol 71-ročný Scorsese, ktorý s režisérkou spolupracoval aj v minulosti.

 

Príbeh snímky sa bude zameriavať na problémy vojakov, ktorí sa snažia začleniť do spoločnosti, pričom trpia posttraumatickou stresovou poruchou, HIV či AIDS. O scenár sa postarali Stuart Brennan a Sebastian Street, ktorí sa podieľajú aj na produkcii, pričom im pomôže aj Dean M Woodford. 

 

Päťdesiatsedemročný Stephen John Fry nie je len hercom, ale aj spisovateľom, scenáristom, novinárom, dramaturgom, komikom a moderátorom. Zahral si v množstve filmov a seriálov, z ktorých za zmienku stoja napríklad snímky V ako Vendeta (2005) alebo Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011). V rokoch 2007 až 2009 sa objavil aj v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005). Fry si tiež zahral v druhej časti trojdielnej adaptácie Hobita s podtitulom Smaugova pustatina (2013). Vo Veľkej Británii je okrem toho známy aj ako dlhoročný moderátor zábavnej šou QI. 

 

Joss Stone sa preslávila v roku 2003 zásluhou multiplatinového debutového albumu The Soul Sessions. Darilo sa aj ďalšej štúdiovke Mind Body & Soul (2004), z ktorej pochádza hit You Had Me. Ten je dodnes jej najúspešnejším singlom. Album aj skladbu v roku 2005 nominovali na Grammy a Stone si vtedy vyslúžila aj nomináciu v kategórii Najlepší nováčik. S treťou štúdiovkou Introducing Joss Stone (2007) sa jej po prvý raz podarilo dostať do top 10 amerického albumového rebríčka, kde obsadila druhé miesto, pričom v prvej desiatke sa umiestnili aj nahrávky Colour Me Free! (2009), LP1 (2011) a The Soul Sessions Vol. 2 (2012). V roku 2009 sa stala členkou skupiny SuperHeavy, v ktorej pôsobili aj Mick Jagger, A. R. Rahman, Dave Stewart a Damian Marley. Táto formácia vydala v roku 2011 eponymnú nahrávku. Stone predala približne 14 miliónov kópií albumov a získala dve Brit Awards a jednu Grammy. V roku 2012 jej majetok odhadli na 10 miliónov libier a obsadila piate miesto v rebríčku najbohatších britských hudobníkov mladších ako 30 rokov. Zahrala si napríklad v snímke Eragon (2006) a v rokoch 2009 až 2010 v seriáli Tudorovci: Sex, moc a intrigy (2007 - 2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies