Štepanovský zo Senice na hosťovanie do Spartaka Trnava

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 15:39 • 2 min
Štepanovský zo Senice na hosťovanie do Spartaka Trnava

TRNAVA - Futbalový tím FC Spartak Trnava získal z konkurenčného FK Senica krídelníka Petra Štepanovského. Dvadsaťpäťročný bývalý hráč ŠK Slovan Bratislava bude v Trnave na ročnom hosťovaní, klub zo "slovenského Ríma" si môže následne uplatniť zmluvnú opciu na trvalý prestup. Štepanovský už s Trnavou podpísal kontrakt, formálne náležitosti musia ešte Spartak a Senica dotiahnuť na klubovej úrovni.

slovakia

left justify in out

"V Trnave sa tvorí kvalitné mužstvo a myslím si, že sa tu bude hrať dobrý futbal. Predpokladám, že budeme bojovať o popredné miesta v tabuľke, aj preto som sa rozhodol prijať ponuku," povedal rodák zo Skalice Štepanovský a dodal: "Je dobré mať podporu v trénerovi, aj to zavážilo pri mojom rozhodovaní. V Senici mi ponúkli nový kontrakt, ale rozhodol som sa pre odchod. V novom tíme poznám Romana Procházku a Kamila Kuzmu, hrávali sme spolu v mládežníckych reprezentáciách."

Príchod nového hráča si pochvaľuje tréner Spartaka Juraj Jarábek. "Petra poznám od jeho mládežníckych rokov. Ide o typ, ktorý nám pasuje do hernej koncepcie. Je dynamický, rýchly, môžeme ho použiť v útoku, v obrane aj na kraji zálohy. Prakticky sa dá označiť za univerzála. Preto sme sa rozhodli pre jeho angažovanie," uviedol na margo transferu Jarábek. "Keď som bol dieťa, chodieval som do Trnavy na futbal s otcom. Dá sa povedať, že som mu príchodom do Spartaka splnil sen. Od sedemnástich rokov som vyrastal v Slovane, ale teraz som v Spartaku a chcem tu odovzdať čo najlepšie výkony," uzavrel Štepanovský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona