Štepánová bude mať na svetovom finále šperky za 200-tisíc eur

NETKY.SK • 9 November 2012, 11:49 • 2 min
Štepánová bude mať na svetovom finále šperky za 200-tisíc eur

Štepánová bude mať na svetovom finále šperky za 200-tisíc eur - Zaujímavosti Úradujúca Miss Universe Slovenskej republiky Ľubica Štepánová sa na svetovom finále súťaže krásy predstaví v šperkoch v hodnote takmer 200-tisíc eur. Ozdobená bude náhrdelníkom v

slovakia

left justify in out

img

Úradujúca Miss Universe Slovenskej republiky Ľubica Štepánová sa na svetovom finále súťaže krásy predstaví v šperkoch v hodnote takmer 200-tisíc eur. Ozdobená bude náhrdelníkom v kombinácii hnedých a bezfarebných diamantov v ružovom a bielom zlate. Set dopĺňajú jednoduché a elegantné náušnice z bezfarebných diamantov a prsteň zdobený dvojkarátovým diamantom. „Mať takýto šperk na krku je veľká zodpovednosť a nepoznaný pocit, pretože som ešte nič také drahé na sebe nemala,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA Štepánová.

Najdrahší šperk v histórii súťaže krásy jej vo finále pomôže pridať na sebavedomí. „Keby som si vo finále neverila, bolo by márne tam ísť. Šperk bude určite pre mňa plusom už len z toho dôvodu, že krásne šperky ku krásnym ženám patria,“ pokračovala Ľubica Štepánová. Mimoriadne hodnotný šperk budú sprevádzať aj bezpečnostné opatrenia. „Bezpečnosť šperku je v tomto prípade prirodzená a nevyhnutná, detaily zo zjavných dôvodov nebudeme špecifikovať, ale základné pravidlá musia byť dodržané za každých okolností,“ povedal Martin Mikuš zo spoločnosti Boutique Briliant, ktorá šperk na finále zapožičala. 

Slovenská víťazka sa už pritom na svetové finále intenzívne pripravuje. „Chodím pravidelne do Bratislavy na skúšky krojov, šiat, obmedzila som stravu a chodím do fitnes centra ako všetky missky,“ dodala Ľubica Štepánová. Svetové finále Miss Universe sa tento rok uskutoční 19. decembra v Las Vegas.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona