Štěpánek sa rozvádza s Vaidišovou, randí však už s Kvitovou

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 14:30 • 2 min
Štěpánek sa rozvádza s Vaidišovou, randí však už s Kvitovou

PRAHA - Český tenista Radek Štěpánek sa rozvádza s niekdajším veľkým talentom z kurtov Nicole Vaidišovou a jeho novou láskou je wimbledonská víťazka z roku 2011 Petra Kvitová, ktorá sa pred časom rozišla s Adamom Pavláskom. Pre svetový tenis je to veľká lovestory.

slovakia

left justify in out

Vzťah dvoch českých tenisových hviezd potvrdilo pre český denník Blesk viacero zdrojov z prostredia klubu z Prostějova. Obaja tenisti zatiaľ o vzťahu mlčia. "Po dohode s Radkom a Petrou nebudem komentovať, s kým sú a s kým nie sú. Máte však dobré informácie. Radek Štěpánek a jeho žena Nicole sa dohodli na rozvode i všetkom vyrovnaní. A to, že sa skončil tiež vzťah Petry Kvitovej s Adamom Pavláskom, už asi nie je žiadne tajomstvo," uviedol hovorca českého daviscupového i fedcupového tímu Karel Tejkal.

Štěpánek mal s Vaidišovou svadbu pred troma rokmi v Katedrále sv. Víta na Pražskom hrade. Na sobáši nechýbalo množstvo hostí. Ešte začiatkom júna sa ukázali bok po boku na koncerte skupiny Lucie. Informácie zverejnili Blesk a web iSport.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies