Šteňa precestovalo viac ako 3800 kilometrov, vracia sa domov

NETKY.SK • 2 Január 2015, 14:20 • 2 min
Šteňa precestovalo viac ako 3800 kilometrov, vracia sa domov

USA - Šteniatko menom Penny, ktoré sa 19. decembra stratilo majiteľom z Royal City v štáte Washington, našli viac ako 3800 kilometrov od domova.

slovakia

left justify in out

Je však už na ceste domov, kam by malo doraziť do konca tohto týždňa. Prevoz zvieraťa zabezpečuje letecká spoločnosť, ktorá sa s príbehom oboznámila 26. decembra.

 

Keď sučka vyžly ušla majiteľom a pobehovala po meste, všimol si ju istý kamionista, ktorý ju naložil do svojho nákladného auta a pokračoval v ceste. Rodine sa ho podarilo vystopovať a hneď ako zistil, že vedia, že práve on má Penny u seba, vysadil ju na odpočívadle v Des Moines v Iowe. Odtiaľ sa dostala do veterinárnej nemocnice v Pennsylvánii. 

 

„Keď sa stratila, mysleli sme, že ušla a už ju nikdy neuvidíme. Sme šťastní, že je nažive. Som si istá, že keby vedela hovoriť, mala by o čom rozprávať,“ vyjadrila sa pre televíziu WPXI jej majiteľka Kendra Brown.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies