Stekelenburg vytlačí brankára Schwarzera z Fulhamu

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 11:56 • 2 min
Stekelenburg vytlačí brankára Schwarzera z Fulhamu

SYDNEY - Austrálsky futbalový brankár Mark Schwarzer vyhlásil, že opustí káder anglického prvoligového tímu FC Fulham, pretože londýnsky klub angažoval holandského gólmana Maartena Stekelenburga.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročnému Schwarzerovi vyprší platnosť kontraktu s "chalupármi" na konci júna a chcel by zostať vo Fulhame, ale angažovanie Stekelenburga zmenilo jeho plány.

"Nie je pre mňa prekvapenie, že vedenie angažovalo ďalšieho brankára, pošuškávalo sa o tom už dlhšie. Pre mňa to znamená, že si budem hľadať nový klub," vyhlásil veterán, ktorý by sa chcel dostať v drese Austrálie na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. "Som s rodinou usadený v Anglicku, deti tu chodia do školy, takže nerozmýšľam nad návratom do vlasti. Chcel by som aj naďalej zostať na Britských ostrovoch," doplnil Mark Schwarzer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona