Stehlík sa dohodol s Liptovským Mikulášom

NETKY.SK • 21 September 2016, 09:47 • 2 min
Stehlík sa dohodol s Liptovským Mikulášom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Rezervy v defenzívnej činnosti nováčika najvyššej hokejovej súťaže MHK 32 Liptovský Mikuláš prichádza vyriešiť obranca s reprezentačnou minulosťou Richard Stehlík.

slovakia

left justify in out

O angažovaní skalického rodáka informovalo stredajšie vydanie denníka Šport. Stehlík uprednostnil Liptov pred ponukou z Nových Zámkov. Zmluvu podpísali v utorok, v prípade záujmu zo zahraničia klub hráča uvoľní. "Od posily si sľubujeme veľa, je to nesmierne ostrieľaný hokejista. Tréneri určite využijú jeho fyzický fond, dobrú strelu a konštruktívnosť," povedal pre Šport na margo 32-ročného Stehlíka člen predstavenstva klubu Marek Uram.

 

Richard Stehlík zakončil uplynulý ročník v tíme najvyššej českej súťaže Kometa Brno, kam zamieril v máji tohto roku. V 19 zápasoch základnej časti si pripísal dve asistencie. Predtým to skúšal vo Villachu aj Třinci. Predchádzajúcu sezónu strávil vo Vítkoviciach. Bývalý hráč MODO, Atlantu Mytišči, Ufy, Sparty Praha, Milwaukee Admirals, Trenčína a Skalice nastúpil v reprezentácii SR na 88 zápasov, v ktorých strelil dva góly.

 

"Tréner Spišák ma zaradil v obrannej dvojičke do druhej formácie s Tomášom Nádašdim. V mužstve mám veľa kamarátov. Rád by som svojou hrou prispel k úspechom tímu. Teším sa tiež na to, že popri nás, starších, sa môžu čomusi naučiť aj tí neskôr narodení," uviedol Stehlík.

 

MHK 32 patrí po piatich kolách Tipsport ligy siedme miesto so siedmimi bodmi na konte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies