Štefanec sa stal viceprezidentom združenia pre malé a stredné podnikanie

NETKY.SK • 26 Október 2015, 10:02 • 2 min
Štefanec sa stal viceprezidentom združenia pre malé a stredné podnikanie

BRATISLAVA - Poslanec Európskeho parlamentu Ivan Štefanec (KDH) sa stal viceprezidentom Európskeho združenia pre malé a stredné podnikanie (SME Europe). TASR o tom dnes informovala hovorkyňa KDH Nataša Žembová.

slovakia

left justify in out

"V súčasnom svete sú malé a stredné podniky vystavené rôznym výzvam. Našou povinnosťou je vytvárať také prostredie, aby mohli rásť a rozvíjať sa. Ako viceprezident SME Europe sa chcem zasadiť najmä za odstraňovanie zbytočnej byrokracie pri zakladaní podnikov, digitalizáciu služieb, ako aj prípravu malých a stredných podnikov na prijatie zmluvy o voľnom obchode so Spojenými štátmi," uviedol Štefanec. Podľa jeho slov keď budú malé a stredné podniky silné, bude silná aj Európska únia.

 

SME Europe je súčasťou najsilnejšieho politického zoskupenia v Európskom parlamente, Európskej ľudovej strany. Cieľom združenia je presadzovať záujmy malých a stredných podnikateľov, podporovať ich rast a generovať návrhy na zlepšenie podnikateľského prostredia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies