Štefanec: Každý odchod znamená oslabenie

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 12:52 • 2 min
Štefanec: Každý odchod znamená oslabenie

BRATISLAVA – Každý odchod znamená podľa podpredsedu SDKÚ-DS Ivana Štefanca oslabenie strany. Štefanec sa o odchode Mikuláša Dzurindu a Ivana Mikloša dozvedel z médií.

slovakia

left justify in out

„Prekvapilo ma to. Každý odchod znamená oslabenie a nikoho to neteší. Musíme sa s tým vyrovnať a ísť ďalej,“ povedal Štefanec novinárom. O všetkých otázkach budú podľa neho hovoriť na straníckej pôde. Vo štvrtok bude rokovať prezídium a bude sa zaoberať aj zvolaním mimoriadneho kongresu strany. Ten by mal riešiť aj personálne otázky.

 

Podpredseda SDKÚ-DS Martin Fedor, ktorý sa chcel ešte pred týždňom vzdať funkcie, odmietol dianie v strane komentovať. Povedal len, že chce, aby strana bola posilnená a nevyprázdňovala priestor. 

 

Poslanci NR SR Mikuláš Dzurinda a Ivan Mikloš odchádzajú z SDKÚ-DS. Dnes popoludní to oznámia na tlačovej besede. Z SDKÚ-DS odišla v tomto volebnom období trojica poslancov NR SR, v decembri odišli Lucia Žitňanská, Miroslav Beblavý a Magdaléna Váššáryová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies