Štefana Agha navrhli vydať na Slovensko!

NETKY.SK • 4 Máj 2022, 16:00 • 2 min
Štefana Agha navrhli vydať na Slovensko!

BRATISLAVA/PRAHA - Špecializovaný trestný súd (ŠTS) Agha vlani právoplatne odsúdil v kauze falšovania televíznych zmeniek na 13-ročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

slovakia

left justify in out

Mestské štátne zastupiteľstvo v Prahe navrhuje vydanie právoplatne odsúdeného Štefana Agha na Slovensko do výkonu trestu. Rozhodovať bude Mestský súd v Prahe. TASR to potvrdili hovorcovia štátneho zastupiteľstva a mestského súdu.

 

img

 

„Mestský súd v Prahe 28. apríla 2022 dostal návrh Mestského štátneho zastupiteľstva v Prahe na rozhodnutie o vydaní do výkonu trestu odňatia slobody na Slovensko,“ priblížil pre TASR hovorca pražského mestského súdu Adam Wenig.

 

Prečítajte si tiež: Daniel Lipšic prehovoril o sporoch s Marianom Kočnerom

 

Agh sa nachádza v predbežnej väzbe. Spis sa momentálne nachádza na Vrchnom súde v Prahe, ktorý má rozhodnúť „o sťažnosti proti uzneseniu Mestského súdu v Prahe, ktorým bola zamietnutá jeho žiadosť o prepustenie z predbežnej väzby“.

 

img

 

Zadržali ho 30. marca na základe vydaného európskeho zatýkacieho rozkazu, potvrdil hovorca Mestského štátneho zastupiteľstva v Prahe Aleš Cimbala. 

 

Možno vás zaujme: Peter Šufliarsky pozná dôvod, prečo ho napokon nezavraždili




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies